Dairy Deco

Stil, funktion och glädje

Stylish i Danmark

Publicerad 2016-09-29 11:48:30 i Allmänt, inredning,

Efter två renoveringsintensiva år, börjar jag känna mig lite trött på mitt eget hem. De stora renoveringarna är avslutade, men det återstår en del småfix som är så svåra att få gjorda. Både jag och M har tappat orken och överallt i husen står målarburkar och omålade lister som ett ständigt dåligt samvete.
 
Då kan det vara skönt att drömma sig bort till någon annans hem en liten stund. Ett hem där målarburkar, omålade lister och oupsatta hyllor inte verkar existera. Eller i alla fall har blivit effektivt bortstädade inför fotograferingen ;-)
 
Danska Elle har i senaste numret ett reportage från instagramstjärnan Line Dahy Ernst och hennes familjs lägenhet strax utanför Köpenhamn. Hela hemmet andas det lugn som jag just nu saknar här hemma. Keep on dreaming... 
 
Foto: Line T Klein via Elle Dk,
 
 

Om

Min profilbild

Beatrice

Frilansande inredare och skribent. Fick, efter många år i storstäder runt om i världen, hjärnsläpp (typ) och tog över barndomshemmet - ett gammalt mejeri - i den lilla halländska byn. Bor där sedan två år tillsammans med man, barn och väldigt livsglad hund. Livsmotto? Sista meningarna i Robert Frosts dikt The road not taken. "Two roads diverged in a Wood, and I - I took the one less traveled by, And that has made all the difference." De raderna har ekat i mitt huvud sedan jag tog studenten och har i perioder inte gjort livet helt enkelt. Men alltid intressant.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela