Dairy Deco

Stil, funktion och glädje

Dimmig morgon...

Publicerad 2016-03-12 09:05:27 i Allmänt,

Idag var hela familjen vaken innan klockan hade slagit sju. Ute är det grått och dimmigt men vad gör det när man får äta frukost framför TVn och mysa med sin bästa vän?
Amelie visar Ilse favoriterna i parodifestivalen. Ilse låtsas intresserad men har mer fokus på hur hon ska lyckas få tag i smörgåsen som bara ligger där och väntar på henne. Några minuter senare är bytet i Ilses mun, vänskapen har fått sig en tillfällig törn och lugnet är slut för den här morgonen.
Men att det ska bli så, är de två bästisarna än så länge lyckligt omedvetna om.
 

Liknande inlägg

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Beatrice

Frilansande inredare och skribent. Fick, efter många år i storstäder runt om i världen, hjärnsläpp (typ) och tog över barndomshemmet - ett gammalt mejeri - i den lilla halländska byn. Bor där sedan två år tillsammans med man, barn och väldigt livsglad hund. Livsmotto? Sista meningarna i Robert Frosts dikt The road not taken. "Two roads diverged in a Wood, and I - I took the one less traveled by, And that has made all the difference." De raderna har ekat i mitt huvud sedan jag tog studenten och har i perioder inte gjort livet helt enkelt. Men alltid intressant.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela