Dairy Deco

Stil, funktion och glädje

Hollywoodfredag - Naomi Watts NY-dröm

Publicerad 2016-03-04 15:16:00 i Allmänt,

Första fredagen i mars och hela familjen snorar ikapp samtidigt som vädret inte riktigt verkar kunna bestämma sig för om det ska regna, hagla eller snöa. Så jag drömmer mig bort. Kanske framförallt till ljumna vindar som sakta vaggar hängmattan fram och tillbaka på den där paradisstranden vi befann oss på vid den här tiden för två år sedan. Men också till den där lyxiga våningen där fula ord som budget och kompromisser antagligen inte har nämnts alltför många gånger under renoveringens gång. Ja, jag tänker naturligtvis på Naomi Watt och Liev Schreibers fantastiska lägenhet som jag fastnade för när jag klickade runt på Architectual Digest.  
 
Entrén. Glasväggen som börjar dyka upp allt oftare i svenska bloggar och bostadsannonser finns även här. En äkta matta, mjukt formade stolar i mörkt trä och den varma färgen som tas upp både i mattan och tavlan, mjukar upp intrycket och gör att hallen känns välkomnande och inte steril trots att ytskikten går i svart och vitt. 
De mustiga färgerna och mjuka formerna fortsätter in i matsalen. Skåpet!!!! Åhhh..... Och lamporna!!! Och Spegeln!!!! Och och och.... (Äsch ni fattar. Inget i det är rummet som jag inte skulle vara beredd att offra min högra hand - bildligt talat alltså - för att lägga beslag på!)
Naomi ser verkligen yttepyttig ut på den här bilden. Men är så klart sjukt snygg. Och välmatchad med inredningen. Visst blir man nyfiken på om sakerna som skymtar i det vackra skåpet är noga utvalda av någon stylist eller om det är ett härligt hopplock av loppis- och auktionsfynd som Naomi och Liev har samlat på sig under åren?
Tror att den här soffan står i barnens rum. I så fall är det väldigt orättvist. Punkt.
Och så här sover alltså en Hollywoodstjärna med cred. Sovrummet går mer i grått än resten av lägenheten, men den orangefärgade pallen och de mörka trämöblerna plockar upp den röda tråden och gör att man inte blir förvirrad och helt plötsligt tror att man befinner sig någon annanstans. Skönt!
 
 
 
 
 
 

Liknande inlägg

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Beatrice

Frilansande inredare och skribent. Fick, efter många år i storstäder runt om i världen, hjärnsläpp (typ) och tog över barndomshemmet - ett gammalt mejeri - i den lilla halländska byn. Bor där sedan två år tillsammans med man, barn och väldigt livsglad hund. Livsmotto? Sista meningarna i Robert Frosts dikt The road not taken. "Two roads diverged in a Wood, and I - I took the one less traveled by, And that has made all the difference." De raderna har ekat i mitt huvud sedan jag tog studenten och har i perioder inte gjort livet helt enkelt. Men alltid intressant.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela